Take pride in how far You have come…

1 Submitted by on Sat, 09 February 2013, 07:51
Jag har kommit långt!!!

 

 

Min träning är mig kär, men det är inte alltid min planering funkar. Det har varit mycket annat den sista tiden, men jag känner endå att träningen har givit resultat. Men visst, det är inte bara träning, utan bra mat som gjort att jag tappat snart 8 kg!!

Känns underbart i kroppen…lätt som en fjäder!!! Men man skall ha klart för sig, att det inte är alltid…som hjärnan hänger med!!! Den har bara så svårt att förstå, att mina jeans hänger….de som satt som korvskinn innan! Det har gått fort, det tycker jag själv. Det gäller att inte bli fartblind, när man håller på med att modelera om sin kropp.

Mitt mål är att tona ner min kropp, punkt slut!! Jag vet att jag kommit långt, och har en bit kvar, men klarar andra…så klarar jag det!! Nu kan man undra varför man håller på med sådant här, men mitt svar på det är att jag vill leva så sunt jag kan…och inte förstöra mitt “tempel”, eftersom min själ skall bo där…tills jag går vidare…

Det gäller att ibland titta i backspegeln, och se hur långt man har färdats….inte bara se hur långt man har kvar, till målet. Själv trampar jag gasen i botten, och sätter full fart, för jag har inte långt kvar!!!  Det vet jag nu.

Till alla Er dom vill något, ta ett steg taget. Nästa dag tar du 2!

…och helt plötsligt har du fått en rutin…du inte kan vara utan!!

Take Care!

ShowQueen

 

Written by

...Levnadsglad tjej, med många strängar på sin lyra, som genom denna blog vill inspirera andra till ett liv fullt av möjligheter!!
1 Response to "Take pride in how far You have come…"
  1. Hello! Cool post, amazing!!!

Leave a reply