MIN TRÄNING LIGGER INTE PÅ IS!!!

0 Submitted by on Wed, 16 January 2013, 12:01
Varför har man en z-stång utomhus i trädgården?

 

Grannarna tror säkert inte man är klok…Vid mina odlingslådor på baksidar ligger en z-stång med tillhörande vikter i snön!! Kanske inte läge att träna ute just idag, men man vet aldrig när andan faller på….så därför har jag den liggandes där!! Resten av familjen, dvs min man, brukar den flitigt, men vid dagens promedad runt huset…så såg jag den ligga där frusen i snön!!

Nä, min träning är i full gång kan man lugnt säga! Ingen rivstart; för att ett nyårslöfte har gets; utan denna resa började redan i höstas…..så jag tänkte “att nu får det bli andra bullar”…

…..och andra “bullar” blev det, kan ni tro. Jag har lagt om hela min kost och träning och fått tillbaka min “gamla” livsstil igen. Otroligt skönt, men tungt de första veckorna, men mindre energi i kroppen och med ett gedigert träningsprogram. Men jag trivs med detta och tänker bevara bilden i huvudet, som ett mål att nå! Flera dagar veckan springer jag in-och-ut i dörren på Friskis & Svettis och trängs med andra likasinnade i ett underbart gym…..med hur många roliga maskiner som helst. Att lyfta “skrot” är så otroligt kul!!!

 

Written by

...Levnadsglad tjej, med många strängar på sin lyra, som genom denna blog vill inspirera andra till ett liv fullt av möjligheter!!

No Comments Yet.

Leave a reply