Live Your Dream…

0 Submitted by on Sun, 24 February 2013, 21:44

Ja, så var jag tillbaka igen!! Min tanke från början var att helst skriva varje dag på min blogg, men mitt liv har varit fyllt med annat den sista tiden…..så NU är jag här!! Få, verkligen ta mig i kragen, när det gäller mitt skrivande, men vissa saker i mitt liv, går bara inte att pränta ner här! Det skulle bli kaos, må ni tro!! Låter kanske konstigt, men man skall veta att allt har sin tid….och när det gäller det jag tänker på…så får jag vänta tills tiden är rätt.

Det gäller att våga släppa det gamla, om man skall få ta del av det nya! Det är INTE det lättaste om man som jag är OXE och dessutom ÄLSKAR att samla på mig hur många fina “pryttlar” som helst!! Men förändringens timme är slagen, och jag har nu tänkt att ta tag i allt, och rensa ut bland allt “pynt & grannlåt”!! Har nu börjat samla ihop allt onödigt i diverse banan-kartonger, för om någon månad eller två ha en loppis… Har i just skrivande stund en ordentlig samling av saker, som jag nu tänker avyttra!!

GUD, va´duktig jag har varit!!! Det gäller att ge sig själv ordentligt beröm, för jag vet att mitt sinne kan spela mig ett spratt mitt uppe i mitt “sorterande”, och helt plötsigt har det mjuknat och högen “SPARA” blir åter större & större!!

Detta har fått följden att min Nagel-ateljé ser ut som….jag vet inte vad!!

Mina tankar här kanske ter sig som en gåta, men jag kommer att låta mina ord bli mer klara i framtiden, när allt känns rätt & när jag känner att jag kan. Kommer inte vara en hemlighet för evigt, utan något som jag kommer att delge HELA min värld!! Var så säker!!

Det gäller att släppa  taget i livet..att lämna en strand, för att få komma till en ny strand! Att lämna det gamla bakom sig, och med kanske sorg i hjärtat för en stund…men med glädjefyllt hjärta välkomna något nytt i livet!

Jag förstå att ni vill veta…men men …nu får ni vänta tills TIDEN är inne!!

Men tänk på mina ord….för att finna något nytt i livet, måste man lämna det gamla!

ShowQueen

 

 

Written by

...Levnadsglad tjej, med många strängar på sin lyra, som genom denna blog vill inspirera andra till ett liv fullt av möjligheter!!

No Comments Yet.

Leave a reply