High Intensive Training!!

0 Submitted by on Sun, 03 February 2013, 22:09
Underlaget vid dagens träning, var under all kritik….men fort gick det!!

 

Visst är det kul, när det går undan!!! Det tycker i alla fall jag….för är man född med “spring i benen”, så ÄLSKAR man att löpa.

Dagens träningspass var lika “upphetsande” som vanligt, dvs jag knatar iväg i full utstyrsel och väl på plats och något uppvärmd….så kör jag gärnet!! Min lilla “arena” för detta ligger förlagd på en cykelväg, bara ca 200m från huset! Kanon-läge och fin asfalt, med belysning, så att man lätt kan räkna upp sträcka samt avstånd!! Visst låter det kul!!!

Hur går det då till, kanske någon undrar? Jo, man räknar ut en sträcka, som det tar dig ca 20-30 sekunder att springa….och då skall du ge MAX! Markera ut sträckan och din “bana” är klar. Uppvärmd och klar, så kör du detta 8 gånger, dvs du springer 20-30 sekunder, går tillbaka (gåvila) till starten igen. När du väl gått tillbaka till starten igen, skall du endast ha vilat 90 sekunder ( inte mer)….. Sedan kör du ett “ryck” till!!….gåvila….och ett till….osv!

Jobbigt, jobbigt värre skall jag säga!!  Vid de tre sista “rycken” fick jag blodsmak i munnen, och man tror att man håller på att få andnöd!! Lungorna känns som om du skall sprängas, och benen svider av all mjölksyra…

Låter inte alls som om man verkligen kan ÄLSKA, detta…men det gör jag! Har sprungit i hela mitt liv, och det gör mig alltid så glad….ju fortare…ju gladare blir jag!!

Vädrets makter kna man ju inte rå över, så inte heller idag, så det var på ett småhalt underlag i ett kyligt väder, som jag genomförde dagens träning. Banan som ni ser på bilden, är ju den idealiska, men löpningen på en sådan bana …..

….den historian kommer jag skriva om en anna gång!!

Kram på Er!

 

Written by

...Levnadsglad tjej, med många strängar på sin lyra, som genom denna blog vill inspirera andra till ett liv fullt av möjligheter!!

No Comments Yet.

Leave a reply