En tomte i skogen…eller en party-pingla?

0 Submitted by on Sun, 24 February 2013, 22:59

Bra vänner, växer INTE på träd!! Det skall man ha klart i minnet, och när det stormar som mest…då står de starkaste kvar vid din sida. Man glömmer lätt och tar många runtomkring sig för givet…man, barn, släkt & vänner! Men utan dom, så finns inte jag, så är det. Utan dom är jag ingenting!!

Ibland gillar jag att sitta i mitt eget hörn av skogen, ensam och med mina egna tankar och bara få vara. Jag stormtrivs att “lulla” runt hemma för mig själv och småpyssla, och kan lätt fördriva timmar och även dagar på detta förslappande sätt! Men hur tokigt den än låter så är det som balsam för själen!!

Det är faktiskt då jag får alla mina ideér till mina nya project. Helt galna ideér kan poppa upp ur ingenstans, och det verkar som hela mitt sinne är helt öppet, vilket gör att fantasin är på topp.

Därför har jag ett jättebehov av att vara själv, det har jag kommit på! Men så finns en annan sida av mig…en som ÄLSKAR att vara mitt i smeten och träffa hur mycket folk som helst. Från att hasat runt i allmänt tråkiga, väl nötta vardags-mys-kläder, till att HEL byta skepnad till en party-pingla i senaste out-fiten!! Ibland blir jag nästa rädd….för vem är jag?

Häromdagen var en sådan dag. Hade jobbat natt och väl hemma var det dax att svida om inför en fotning med min godaste vän ArtQueen och den otroligt duktige fotografen Igor Vitomirov!! Tvära kast, må jag säga… Fullt ös ner till Malmö och ett par timmars plåtning på Best Western Hotel på Jägersro!! Gud, va kul vi hade och dessa bilder kommer snart!! Gå gärna in på hans sida http://vitomirov.com/pictures/.

Men man behöver inte välja, eller tro att man blivit helt galen!! För jag älskar ytterligheter, det har jag kommit på!! Vill man träffa någon, så gäller det att resa sig upp från sin del av skogen, och gå någon annat tillmötes. Inte alltid tro att de kommer till Dig!!

Under den sista tiden har jag försökt att bättra mig på den sista punkten, dvs att akrivt nå ut till alla de som är omkring mig. Man vill ju inte va´tomten i skogen, som ingen vill hälsa på!!

Kram! / ShowQueen

 

 

 

 

Written by

...Levnadsglad tjej, med många strängar på sin lyra, som genom denna blog vill inspirera andra till ett liv fullt av möjligheter!!

No Comments Yet.

Leave a reply